Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy 17 évesen nem borotválom a puncim? Többi lent!
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy így jobban tetszik, mintha csupasz lenne. Pár hónapja összejöttem egy sráccal, még nem szexeltünk, de tervezzük. Ő nem tudja, milyen nekem ott lent. Szerintetek sokkot fog kapni, ha meglátja? Esetleg meg is undorodhat tőlem?2013. okt. 31. 06:57
11/28 anonim válasza:
Szerintem is legalább vágd rövidebbre + bikinivonal.
Úgy nem lesz gáz. :)
13/28 anonim válasza:
# 12
te bolond vagy mint a föld!
14/28 anonim válasza:
Már leírták de én is leírom. "Szia Pali! Miújság? Te a borotvált puncit szereted, esetleg a fazonranyírtat, vagy az ősdzsungelt?" És ha megbeszéltétek akkor kérdezd meg, hogy van-e kedve leborotválni neked és ha van akkor a szélét igazítsd meg egy kicsit mielőtt megmutatod neki.
17/28 halloween kópé válasza:
Jaj bibe baba jó hogy nem borotválod legalább termelődik a puncidon a dzsungel szava. ;)
20/28 anonim válasza:
ízlések és pofonok...
szerintem a borotválatlanság = igénytelenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!