Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félénk, önbizalomhiányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk, önbizalomhiányos férfiakhoz szól a kérdés! Mit tennétek ha?

Figyelt kérdés

...megtudnátok, hogy egy olyan nő, akiért nagyon odavagytok, szerelmes belétek? Megijesztene, inspirálna? Mernétek lépni a nő felé?

Őszinte válaszokat, ha lehet!

2013. okt. 30. 23:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem mernék lépni.
2013. okt. 31. 01:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Én önbizalomhiányos vagyok, meg némileg félénk. De ha sikerül kicsit közelebb kerülnöm a kiszemelthez, akkor ez oldódik egyszerűen. Nyilván nem úgy vallok neki szerelmet, hogy nem is ismerjük egymást, mert attól csak elszalad.

Viszont ha más akar tőlem valamit és még csak nem is tudom, akkor nem fogok lépni, nyilván. Nem jeleket kell küldözgetni, mert nem indiánok vagyunk, hogy füstjelekkel kommunikáljunk, hanem kerek perec meg kell mondani, mi a szitu. Ennyi.

22/F

2013. okt. 31. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!