Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társ nélküli fiúk, volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társ nélküli fiúk, volt már olyan veletek, hogy mentetek az utcán és spontán elkezdtetek halkan, némán, csendben sírni?

Figyelt kérdés

mindenféle arcmimika nélkül, csak dől a könny a szemetekből, külső szemlélőnek nem is tűnne fel, azt hinné, hogy allergia vagy belement valami a szemetekbe, de tudjátok miről beszélek.

Sírni, halkan, csendben.

légyszíves a jelenlegi korotokat is írjátok oda és, hogy mióta vagytok barátnő nélkül.

Kezdem. én.

Nem volt még barátnőm, néha, néha rám jön ez, a furcsa sírás csak úgy.

21f

2013. okt. 30. 23:04
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

# 9

dugd fel az anyádnak.

nem én tettem!!!!

nem szabályozom, csak elkezd folyni a könnyem és kiba--ottúl fáj az agyam olyankor!!!!

2013. okt. 30. 23:12
 12/34 anonim ***** válasza:
Én 27 éve élek barátnő nélkül. Sírás nálam nem volt de néha nagyon nehezen viselem.
2013. okt. 30. 23:16
 13/34 anonim ***** válasza:

Gyaaa az utolsón besírtam. :-)

Am meg hosszú az élet, hülyeség ilyenen bánkódni. 17f vok nekem sem volt még csajom bár már nagyon kanos vagyok és én lesz@rom.

Ja és az az igazi férfi aki ki tudja mutatni az érzéseit. Mindjárt linkelek egy videót. :-)

2013. okt. 30. 23:17
 14/34 anonim ***** válasza:

Még nem.

De mikor az utolsó meccsen ment el a mixem, bevallom férfiasan, megesett... :'(

2013. okt. 30. 23:18
 15/34 anonim ***** válasza:

Volt már többször is barátnőm, most is van, de az emlékek... Azok miatt még így is szoktam, hogy van barátnőm. Csak csendesen amikor rámjön, volt már hogy utcán.

16/f

2013. okt. 30. 23:23
 16/34 A kérdező kommentje:

nagyon rossz érzés, hogy csak én vagyok ilyen gyenge!!!

:S:S:S...elgyengültem...:D:DD:D:D:D nevetséges, kiirtom magamból ezt az érzést, nem kell, csak teher!!!

2013. okt. 30. 23:24
 17/34 anonim ***** válasza:

Úr isten még mindig sírok "szembeszáll".

Itt a videó:

[link]

Nem csak sportolóknak szól. (Én sportolok;) + sz@r a szerelmi életem, de ez nagyon sok erőt ad!!!!

2013. okt. 30. 23:30
 18/34 anonim ***** válasza:

Tipszmikszűté?

Amúgy nem volt még ilyen velem, mert nem old meg semmit.

Ha nő lennél, összejönnél magaddal?

2013. okt. 30. 23:30
 19/34 anonim ***** válasza:

Én ezt a videót szoktam nézegetni:

http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4

2013. okt. 30. 23:33
 20/34 A kérdező kommentje:

NEM, NEM!!!

Eddig csak 2-szer történt ez velem....de már írtam, kiirtom ezt magamból.

akkor sem sírtam amikor számomra a legkedvesebb ember halt meg, ő fontosabb volt nekem mindenkinél anyámnál is, de kibírtam.

ki kell égetnem magamból ezeket az érzelemfoszlányokat, hogy ne legyen többé ilyen velem.

2013. okt. 30. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!