Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit éreznek, ha szerelmesek egy nőbe?
A nagy büdös francokat, kérdező.
Biztos van ilyen, de az nem szerelmes, csak kanos.
Én épp szerelmes vagyok, így leírom:
Amikor távolról látom, nem bírom ki, hogy ne nézzem folyton őt, még ha csak lopva is. Amikor vele vagyok, mint ha feltöltődnék energiával és jó kedvvel, bearanyozza a napomat, más szóval boldog vagyok vele. :) Amikor nincs velem, folyton rá gondolok és hiányzik. :( Állandóan vele lennék, ha tehetném. És még csak el sem mondtam neki egyelőre. :S
Elcsodálkozom, hogy mennyi olyan tulajdonsága van, ami tetszik nekem, ahogy egyre jobban megismerem. Ez mondjuk épp szerencsés véletlen azt hiszem.
22/F
Ezt?
Tisztelet? Vonzalom? Hiányérzet, ha nem találkozol vele? Szeretet? Izgatott vagy a jelenlétében? A szíved majd kiugrik, ha megpillantod?
Ilyenkor nagyon jó érzek :D
Nem ismerjük egymást, tavaly rengetegszer láttam a buszokon, csak akkor még nem igazán érdekelt.
Az idén amikor meg akarom ismerni, alig látom. :( Akkor is 8 méteres embersor van köztünk. A mi településünk után pár km-re száll fel, és amikor meglátom, olyan leírhatatlan érzés... Először egy pillanatra erősen megijedek (nem tudom mitől van ez, olyan mint ha megrázna az áram), aztán rögtön megnyugszom. Azt várom, hogy mikor néz már végre felém, ilyenkor úgy felmegy bennem az adrenalin + endorfin, hogy jobbat üt, mint a reggeli kávém. :D Az egész délelőttömet feldobja, amíg az iskolában vagyok.
Még azért nem ismerkedtem meg vele, mert a megfelelő alkalomra várok, remélem minél hamarabb eljön. Egyszer volt olyan, hogy pont előttem állt, de akkor olyan tömeg volt... amúgy is háttal volt nekem. Helyette inkább elcsodálkoztam, milyen jól néz ki hátulról. Egy kis fantáziálgatás még belefér, mert így élőben, full-HD felbontásban és 3D-ben ritkán látni ;)
Ez a "hú de megdugnám" mondat szerencsére ritkán jelentkezik a fejemben amikor szerelemes vagyok. Nálam nem az a lényeg, hogy minél előbb meg kell fektetni a csajokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!