Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem, szerelmes vagyok. De ez nem mindennapi szerelem! Szerintetek?
Ez édes. :) Majd felnőttként, meg öregként nagyon érdekes/vicces lesz ezekre visszagondolnod!
Én pont valamelyik nap agyaltam ezen. Annak idején kb 13 éves lehettem mikor anyukám egyik videokazettáján láttam egy régi koncert felvételét és teljesen belehabarodtam az énekesbe. És emlékszem azt gondoltam, hogy fú, ez egy igazi olyan "öreg" felnőtt és ez már valami meg minden. De hogy én milyen kicsi vagyok és ez milyen elérhetetlen, pedig milyen jó lenne.
Még mindig rajongok az együttesért, de mikor belegondolok így 27 évesen, hogy én már öregebb vagyok mint azon a felvételen a pasas, amikor azt gondoltam, hogy ez egy öreg felnőtt... Hát de szar! :D
Anyukám azt mondta, hogy ne aggódjak, ez neki is ilyen, majd az lesz a gáz, mikor megnézem a felvételt és azt mondom, hogy nem hogy elmúltam már annyi idős, mint a felvételen szereplő illető, hanem már a fiam is lehetne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!