Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogok férfiasodni?
"Szoktam sportolni, egész gyerekkorom ezzel telt el, nem is lehet azt mondani, hogy nem mozgok."
Az azért nem mindegy, hogy mit mozogsz... szóval egy célzott edzés meghozza a gyümölcsét.
Igen, de akkor olyan munkák is voltak hogy na!
Nagyapámék szenet szereltek a gőzmozdonyokra, téll megférfiasodtak.. én autót (buszt) szereltem egy budapesti cégnél (na vajon melyik??), hát nem kellett a kondibérlet, amikor egy sz...os kerék 120kiló...
Amire te gondolsz az 40-50 évvel ezelőtt..
És igen akkor meg kétkezes munkàkat végeztek nagyrészt azért voltak izmosak.
Az izmok a nagy súllyal való terheléstől fejlődbek.A kondi ezt pótolja valamennyire..
Ha tudod helyettesíteni a kondizást, akkor nosza rajta.... de ugye "Úgy néz ki a felsőtestem, mint egy 12 évesé. 24 múltam", szóval ebből úgy tűnik, hogy nem sikerült.
Ez az agresszív fellépés pedig valószínűleg abból fakad, hogy már egyfajta pszichológiai probléma fejlődött ki a tested el nem fogadásából, ami kivetül azon egyénekre akik küzdenek a testükért.
Vazzeg attól leszel férfias ha van rajtad egy alap izomtömeg.
Persze nem 50-es kar de egy vékonyka,csapott ember nem lehet férfias.
Vagy hízz
"Én nem izmos akarok lenni, hanem férfias!"
Mit jelent számodra az, hogy férfias?
Ezt kellene eldönteni.... mert ugye a köznyelvben egy férfi azért izmos is, még ha nem is szálkásan, de van rajta izom, ami erőt jelent, tiszteletet parancsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!