Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki amellett, hogy férfias, művészlélek is?
Egyszer volt szerencsém megismerni egy srácot, aki tűzoltóként dolgozik, határozott és sportos. Emellett empatikus, érzelmes, romantikus, kreatív és művészlélek.
Azóta Ő nekem az álom. Akiben megvan mindkét oldal.
Sajnos azt tapasztalom, hogy nagyon kevés ilyen férfi van. Nekem is csak ehhez az egyhez volt szerencsém.
Szerintetek?
Szeretjük a már izzó tüzes égő puncit eloltani
Szeretjük a művészetet is ha a lány megéri
Szeretünk sportolni is.
Szeretünk érzelmesek is lenni, ha a lány megéri.
Szeretünk romantikusak is lenni ha a lány megéri
Szeretünk kreatívak lenni ha a lány megéri
Szeretünk szeretni ha van kit szeretni, akit megéri szeretni.
Mit jelent, hogy férfias? Muszáj tűzoltónak lennie? :D
Meg mi az, hogy művészlélek? Énekel, zenél, ír, fest, rajzol...? Ennél azért lehetnél kicsit pontosabb.
Viszont biztos akadnak ilyenek... én rendvédelmis voltam, szeretek írni, csak ritkán csinálom, mert kell egy bizonyos hangulat hozzá. Elég sok osztálytársam volt pasi, meg előttem és utánam is volt bőven pár évfolyam, úgy hogy tuti akad, pedig ez csak egyetlen hely az országban.
Az élettársam és egyben szerelmem! Sportol, rajzol, fényképez, ékszereket készít, kivállóan szerel elekktronikai dolgokat, hangtechni egyedülálló innovációkat tervez, kivállóan főz és stílusos, elegáns....
Ő a mindenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!