Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet más gyerekét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet más gyerekét megszokni?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nagyon aranyos és csinos lánnyal.18 évesen szült most két éves a gyereke.Valahogy a boldog és meghitt pillanatokat tönkre teszi az a gondolat,hogy valaki másnak a gyereke az akivel foglalkozok,akit én is nevelnék,az én pénzem menne rá.

Nem tudom mit csináljak ezzel az érzéssel.Nem rég kezdtem el dolgozni,igazából most léptem a nagybetűs életbe.ő meg élvezi a szülei támogatását.

Mit tanácsoltok?

20f

2013. okt. 29. 21:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ne legyél balek. Épp elég nehéz lesz az élet, minek vennél szántszándékkal pluszkoloncot a nyakadba?
2013. okt. 29. 22:43
 22/30 A kérdező kommentje:
A lány miatt.Benne megtaláltam mindazt amit keresek külsőre és személyisegre is.
2013. okt. 29. 22:48
 23/30 anonim ***** válasza:
Kellett neki ilyen csajt összehoznod Gyurikám.
2013. okt. 29. 23:05
 24/30 anonim ***** válasza:
Akkor se éri meg. Még ha fel is neveled rendesen és rászánod a fél életed erejét és pénzét. 15éves lesz és az igazi apját akarja majd, téged meg le se szar majd. Az örökbefogadott gyerekek sokkal hálátlanabbak, mert nem köti őket a vér.
2013. okt. 30. 01:01
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem igaz.
2013. okt. 30. 01:23
 26/30 anonim ***** válasza:

"18 évesen szült most két éves a gyereke."

"meg élvezi a szülei támogatását. "

Tehát a számodra ideális nő egy ostoba és/vagy felelőtlen tini, aki képtelen úgy dugni, hogy annak ne legyen következménye, majd az "apa" akarata ellenére megszüli a nemkívánt porontyot, ezek után pedig húszévesen is a szülei nyakán élősködik. Mondd, mekkora balek vagy te? Tudod mi leszel annak a lánynak: pénztárca. Ha már túl idős lesz ahhoz, hogy a szülei nyakán legyen kolonc, akkor majd te tarthatod el, mert ugye egy szál érettségivel, kisgyerekkel, tudod ki fogja majd alkalmazni, már HA egyáltalán akar majd dolgozni, mert jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy a kisasszony életcélja a másoskon élősködés.

És te ebben a nőben találtad meg a számodra tökéletes belső értékeket.... hát, te tudod, innen kívülről rohadt szánalmas alaknak látszol.

2013. okt. 30. 11:11
 27/30 anonim ***** válasza:

" Benne megtaláltam mindazt amit

keresek külsőre és személyisegre is."

Hú csezd meg! :)

Legyél már igényesebb! Szép is "személyiség" az ilyen....

2013. okt. 30. 11:28
 28/30 A kérdező kommentje:
Tudom.De áh.Egy barom miatt nem tudnám jól érezni magam vele.
2013. okt. 30. 13:35
 29/30 anonim ***** válasza:
A pénzed költsd inkább laptopra, autóra, motorra stb. nem vagy te máltai szeretetszolgálat!
2013. okt. 30. 13:55
 30/30 A kérdező kommentje:

Jó érvek.

Lemondok róla,mert ma amit a gyerek hisztizett...

Sajnálom.De tényleg jobb észnél lenni és menekülni :(

2013. okt. 30. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!