Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet más gyerekét megszokni?
Ismerkedek egy nagyon aranyos és csinos lánnyal.18 évesen szült most két éves a gyereke.Valahogy a boldog és meghitt pillanatokat tönkre teszi az a gondolat,hogy valaki másnak a gyereke az akivel foglalkozok,akit én is nevelnék,az én pénzem menne rá.
Nem tudom mit csináljak ezzel az érzéssel.Nem rég kezdtem el dolgozni,igazából most léptem a nagybetűs életbe.ő meg élvezi a szülei támogatását.
Mit tanácsoltok?
20f
"18 évesen szült most két éves a gyereke."
"meg élvezi a szülei támogatását. "
Tehát a számodra ideális nő egy ostoba és/vagy felelőtlen tini, aki képtelen úgy dugni, hogy annak ne legyen következménye, majd az "apa" akarata ellenére megszüli a nemkívánt porontyot, ezek után pedig húszévesen is a szülei nyakán élősködik. Mondd, mekkora balek vagy te? Tudod mi leszel annak a lánynak: pénztárca. Ha már túl idős lesz ahhoz, hogy a szülei nyakán legyen kolonc, akkor majd te tarthatod el, mert ugye egy szál érettségivel, kisgyerekkel, tudod ki fogja majd alkalmazni, már HA egyáltalán akar majd dolgozni, mert jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy a kisasszony életcélja a másoskon élősködés.
És te ebben a nőben találtad meg a számodra tökéletes belső értékeket.... hát, te tudod, innen kívülről rohadt szánalmas alaknak látszol.
" Benne megtaláltam mindazt amit
keresek külsőre és személyisegre is."
Hú csezd meg! :)
Legyél már igényesebb! Szép is "személyiség" az ilyen....
Jó érvek.
Lemondok róla,mert ma amit a gyerek hisztizett...
Sajnálom.De tényleg jobb észnél lenni és menekülni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!