Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác megujjazott de én nem csináltam semmit, gáz?
Figyelt kérdés
nálam volt a fiú, smároltunk, közben ő megujjazott, de én nem csináltam semmit, mármint nem fogtam meg a farkát stb. ez probléma? ugye nem? nagyon szeretem őt!2013. okt. 29. 21:04
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon bűntudatom van
2013. okt. 29. 22:01
12/13 anonim válasza:
Ne legyen, fölösleges. Majd legközelebb pótoljátok!:D
13/13 anonim válasza:
Ne legyen bűntudatod :)
Amikor én 16 voltam, akkor volt az első barátom, nekem is benyúlt és nem csináltam semmit mert féltem. Nem haragudott. Aztán kérlelte de nem mertem. Viszont eleinte elfogadta és amugy soha nem hargudott. Nyugi nincs gond ezzel :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!