Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok véleményt/osztályoznátok kép alapján? (20F, bővebben lent)
Érdekelne, hogy szerintetek mennyire nézek ki jól(vagy rosszul), illetve hogy mennyire vagyok szimpatikus kép alapján, milyennek ítéltek meg.
Főként 16-25 éves nők véleményére lennék kíváncsi, akár szóban, akár egy 10-es skálán.
Nem tudom magamat osztályozni. Van, amikor magabiztosabb vagyok és jól érzem magam a bőrömben, de általában gyorsan elmúlik, mivel nem sokan érdeklődnek irántam. Az a tapasztalatom, hogy külsőmmel rossz benyomást keltek az emberekben. Már nem egyszer mondták akik megismertek kicsit, hogy teljesen másnak hittek.
Örülnék, ha minél több és őszinte választ kapnék. :)
Öregem, ha neked ilyen problémáid vannak, akkor én kezdek aggódni magam miatt...
Szerintem jóképű gyerek vagy (no homo).
A szemüveg pedig kicsit furán áll, de nem annyira vészes.
átlagosan nézel ki, de nem vagy az esetem
16/l
Lehetne hosszabb hajad :D. Olyan mint nekem, mert nagyon menő :D
17/f
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a kép alapján szerintem is helyes vagy, szemüveget talán tényleg lecserélhetnéd másmilyenre.
Milyen magas vagy?
Nem rossz, de valami nem stimmel. Vagy másik szemüveg vagy másabb/hosszabb haj kellene és akkor nem csak egy nagy szemüveg lennél :) ha a szám is fontos akkor mondjuk 7/10
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!