Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már a kövér kategória?
Figyelt kérdés
A jobb oldali középsőre gondolok.:) Ez már a kövér kategória? Én nem tartom annak, de én hazabeszélek...:D
2013. okt. 29. 13:59
12/16 anonim válasza:
Ez furi! Én ilyen testalkat vagyok és a pasiknak sokszor ez a kifogás! De ha valaki kitesz egy képet akkor mindenkinek bejön!
13/16 A kérdező kommentje:
Hasonló alkatom van, ezért "beszélek haza".:) Tehát elfogult vagyok.
2013. okt. 29. 15:18
14/16 anonim válasza:
Ez a photoshop kategória. Egyáltalán nem kövérek ezek a nők, de azért megnéznék egy natúr fotót is róluk.
15/16 anonim válasza:
Hülyét kapok ezektől a hasonló alakom van kérdésektől!!!!!!!!!
Egy képről nem lehet eldönteni hogy milyen magas valaki. Egy 160 alatti csajnak jól áll az ilyesmi alkat, és úgy is max. 60 kiló csak.
Egy magasabb 170-180 vagy afölötti nő viszont amellett hogy ilyen arányok mellett 80-90 kiló, még debella is! Undorító!
16/16 anonim válasza:
Hú nagyon jo ettől vékonyabb nekem nem is kéne ,a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!