Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is gyakran szoktatok sírni?
Figyelt kérdés
Mert én szinte minden éjszaka. Olyan szerencsétlen vagyok.2013. okt. 28. 22:41
22/25 anonim válasza:
Elfojtottam egy időben elég sokszor.
23/25 anonim válasza:
Szerencsére már nem sok olyan dolog történik velem, ami miatt sírnom kéne. Persze néhanapján megesik, de ez legyen a legnagyobb problémám. :)
24/25 anonim válasza:
Az utóbbi időben igen, mert menthetetlen vagyok és azon agyalok, hogy mihez kezd a családom, ha elmentem, mert már így is eléggé szűk a család, sokan meghaltak már a rokonok közül.
25/25 anonim válasza:
Egy hónapban min.1szer.
Mások előtt nem szeretek,inkább elvonulok.
Az nagyon rossz,mikor már így is határon vagyok,és oda jön hozzám valaki,megölel,hogy ő eggyütt érez velem,közben pedig én nem akarok előtte sírni.Akkor már iszonyatosan nehéz visszatartani.
Amm utoljára 5 hónapja tudtam igazán bőgni.
Szoktam igazán kicsi dolgok miatt is,a ,,nehéz napokon" vagy amikor sok kicsi rossz összejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!