Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden párnál előfordul h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden párnál előfordul h készülnek az együttlétek alatt képek? Vagy csak én vagyok olyan hülye h bnőmről meztelen képeket és szex közbeni képeket készítek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem csak úgy működik, hogy megcsináljuk, megnézzük, töröljük. Biztos ami biztos.
2013. okt. 28. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokan készítenek ilyet, és nem csak manapság. Még akkor is volt erre példa bőven, mikor még nem volt digitális fényképezőgép, ill. nem volt a mobilokban. A változás sajnos nem épp jó irányba fejlődik! Míg régen elrejtett kincsként őrizték a párok, manapság sokszor kikerülnek ezek a képek a nyilvánosság elé, hiszen itt a jó kis internet.

Mielőtt bárki rászánja magát a fotózásra/fotózás engedésére aprólékosan gondolja át kapcsolatát a másikkal. Mint előttem szóló is említette, szakítás után haragból dönthet olyan hülyén valaki, hogy nyilvánosságra hozza ezen intim alkotásokat. Beláthatatlan és visszavonhatatlan következményei lehetnek egy ilyen rossz döntésnek.

Hallottam már olyan kijelentést szép nőtől: "Na és, én büszke vagyok magamra, szépségemre meztelenül is." Hát igen, ez lehet egy hozzáállás, de arra nem gondol aki ilyet kijelent, hogy nem mindegy ezen fotók, milyen környezetben kerülnek nyilvánosságra. Megeshet, eltelik pár év, karriert épít, családot alapít a fotón szereplő nő/ff és akkor kerül nyilvánosságra. Tönkreteheti az addigra felépített teljes életét.

Ráadásul nem csak egykori partnerünk élhet vissza ezekkel a fotókkal, de bárki, akinek véletlenül jut a kezébe. Megeshet, nem is tudja az illető, kit/kiket ábrázolnak a fotók, csak brahiból felteszi a netre.

Én mint fotós-grafikus mindenkit próbálok lebeszélni a por.nográf jelenetekről, hiszen már egy művészi akt is számtalan probléma forrása lehet, nem hogy egy részletekig mindent megjelenítő fényképnek.

Abban az esetben, ha mindenáron szeretne egy pár ilyen fotókat készíteni adnék egy jó tippet: A digitális fotókat tegyék mappába, majd jelszóval védve zip-peljék be. (ha word szövegszerkesztőbe illesztik a képeket, szintén le lehet védeni jelszóval) Amennyiben egymásban sem bíznak a jelszót adják meg ketten. Egyik beírja a jelszó elejét, a másik a végét. Persze úgy, hogy ne ismerjék egymásét. Innentől csak együtt tudják megtekintetni a fotókat.

(de akár duplán is lehet zippleni, duplán jelszavazva)

Egy érdekes sztorit is halottam egyszer:

A párocska teljes részletességig lefotózta/videózta intim együttlétét, majd a fényképezőgépbe hagyták a memóriakártyát, betették a szekrénybe. Hosszú ideig nem használták a gépet, teljesen elfeledkezek a műalkotásokról. Elmentek egy családi összejövetelre, fotózgattak/videóztak majd ismét bekerült a gép a szekrénybe. Hetekkel később nagymama szülinapjára jó sokan összegyűltek a rokonságból. Kitalálták majd jól megmutogatják az előző családi fotókat, hát rákötötték a fényképezőgépet a 106 centis tévére, play. Eleinte nem is volt gond, jöttek sorban a nyári balatoni fotók, majd a gyerekekről, erről-arról. Élvezte a rokonság, nézték mind lelkesen, és akkor :-DDD szinte orrba vágott mindenkit a kemény házipor.nó :-))

2013. okt. 28. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem csinálunk képeket, meg videókat ez a kettőnk dolga én szerintem és ha egy kép van a telefonon vagy bárhol lementve csak idő kérdése mikor kerül fel a netre egy külsős ember által ha valaki hozzáfér, elég ha elhagyjuk valahol az adathordozót vagy valaki hozzáfér a géphez távollétünkbe. Mi nem csinálunk semmi ilyet, elég ha az agyunkban van az emlék erről.
2013. okt. 29. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Napiszar?
2013. nov. 5. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!