Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szórakozóhelyen mit jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szórakozóhelyen mit jelent egy srácnál?

Figyelt kérdés

Életemben először elmentem bulizni úgy "rendesen" gondolva, ha már gólya vagyok az egyetemen próbáljuk ki. Na, bementünk, táncoltunk, sokan voltunk, egyszer csak az egyik évfolyamtársam (de még életemben nem beszéltem bele) hátulról átkarolta a csípőm. Eztán megfordultam, mert akkor nem tudtam ki az, valószínűleg elég csúnyán néztem rá, úgyhogy elengedett.

Mégis mit képzel???

2013. okt. 28. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Sztem siman belefer egy buliban (csak ha helyes )
2013. okt. 28. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
táncolni akart veled, bulikba ez a technika bevett szokás, általába kevesebb sikerrel
2013. okt. 28. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy tetszettél neki, sanszos, hogy meg akart dugni. Csúnyán néztél rá, lekopott, még csak "küzdened" sem kellett vele, hogy békén hagyjon. Nem kell háborogni, ennyi volt.
 4/8 anonim ***** válasza:

Biztos nem tudta, hogy azért voltál rá mérges mert nem a fenekedet tapizta le. Legközelebb előre tisztázd :)

És szerinted mit jelentene? Hogy vettek téged fel egyetemre?

Meg akart dugni, ennyit jelent!

5/8 anonim ***** válasza:

AZtán mindennap kiírsz az egyetemmel kapcsolatban kérdéseket :D

pl:A professzor az én nevemet mondta először, szerintetek mit akar?

2013. okt. 28. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy először is fel kell venni a szemkontaktust, ha látod rajta, hogy bejössz neki, és mosolyog, maximum akkor lehet lépni, hogy közelebb megyek hozzá. De akkor sem támadom le rögtön, csak ha érzem, hogy nem bánja. Ha csak úgy mögé állsz, csak akkor jön be, ha nagyon jól nézel ki, és akkor sem 100% biztos ugyebár, pedig nekem nincs bajom a külsőmmel.

Nála ezek a dolgok hiányoztak :)

2013. okt. 28. 19:41
 7/8 A kérdező kommentje:

5. válaszoló- nem csak én vagyok egyetemista Magyarországon, nem tudom, mi ez a professzoros kérdés, de nem én írtam ki :)

Egyébként nem hiszem, hogy tetszettem volna neki, ő rögtön a "menőbb" körökbe került, én meg elvagyok a saját kis társaságomban.

2013. okt. 28. 19:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként néha szoktam kiírni kérdéseket, mivel itt élem a kis életemet, ez foglalkoztat :) De nem minden nap. És igen, bocsi, eztánt írtam véletlenül
2013. okt. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!