Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kinos! Mit tegyek? (tobbi lent )?
Valószínű baromi alacsony az önértékelésed. Mi lesz, ha majd egy pasi előtt kell?
Változtass ezen, meséld be magadnak, hogy csúcs jó nő vagy és talán könnyebben fog. Vagy vedd fel a "leszarom" hozzáállást mint ahogy én csináltam.
Mit? Semmit.
Te szégyellősebb vagy. Ennyi az egész. Vannak ilyen emberek, nem is kevesen. Nem szükséges ezen változtatnod.
Fürödni nem szoktál? :D Hogy utána a törölköző alatt cseréld :)
Amúgy nem nagyon tudsz mit tenni...Fordulj el. Idővel reméljük ledőlnek a gátlásaid, ahogy egyre több ilyen szituba kerülsz, és rájössz, hogy nincs mit szégyellned. Mert tényleg nincs!
Nekem csak ilyen barátnőim voltak, mint te, és én is ilyen vagyok a mai napig, tehát nekem pl. ez a normális.
A pasi téma meg egész más dolog, teljesen más kapcsolat,
mint a barátnői.
Ilyesmi miatt egyáltalán nem kell hülyén érezned magad, nem kötelező meztelenkedni, úgy csináld, ahogy neked jó.
1. Hol is van ez a tábor? ;))
Megnézném hogy tényleg olyan simán le húzzák-e a bugyit *-*
Amúgy az a te problémád hogy önbizalom hiányos van.. Nem kell semmitől félned!! Már láttak olyat ami neked van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!