Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, milyen okból nevetnek a lány beszélgető prtnereim?
Szóval, mikor beszélek egy lánnyal, akkor általában jó hangulat van, és sajna olyan "csipkelődős" a természetem(vagy nem tuodm hogy nevezik azt), és néha-néha viccből beszólok valamit a lányoknak(ekkor nevetni szoktak)
De néha azért kicsit durva dolgokat is...:S
Amúgy jófejnek tartanak.Nah most nem tudom. hogy azért nevetnek a "poénjaimon", mert viccesnek találják, vagymert kínjukban már nem tudnak mást csinálni?Persze ha látom hogy rosszul esett a csajnak akkor mondani szoktam, hogy csak vicceltem, meg ilyenek...PErsze tudok komoly is lenni.
Az is lene még a kérdésem, hogy lányok, ti mit gondoltok az ilyen természetű fiúkról?
17/F
Kort,és nemet is!
Egy kicsit hülyén lett megfogalmaza, de remélem értitek!
én nagyon nem szeretem ha beszólogatnak nekem, szinte gyűlölni tudnám az olyat aki sértőt egyben durvát mondd.
lehet h vki viccesnek találja amit mondassz, vagy csak azon röhög h mennyire szánalmas vagy.
egy a lényeg próbálj meg megváltozni, tudom nehéz.(nekem az a bajom h gyorsan be tudom vágni a sértődötted, de a szivem mélyén még sem vagyok megsértődve).
szoval legyél kedvesebb( azzal aki meg is érdemli :D )
am az a szöveg h "vicceltem" az sztem gáz, inkább azt mondd h "nem (reljesen) úgy gondoltam", és próbáld kimagyarázni magad
nah mindenesetre sok sikert ;) 14/L
Mivel én magam is csipkelődő természet vagyok (bár arra figyelni szoktam, hogy lehetőleg ne bántsam meg a másikat, de nem mindig sikerül :S), én nem bánom a "beszólogatást", ha tényleg humoros. Általában felveszem a kesztyűt, visszaszólok, és ha az eredetileg "beszóló" fél veszi a lapot, akkor ez meg is tudja már alapozni a "haverságot". :)
L/20
Hááát.... ezt sztem nem igazán lehet tudni,mert mindenki másként reagál rá!!!!!:D
Nekem pont az ilyan pasik jönnek be,nagyon bírom ha piszkálnak,de csakk akkor ha nem komoly,meg én is elég sokat szoktam piszkálódni:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!