Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ártottak a ronda fiúk, hogy csak gyűlöletet kapnak mindenkitől?
"Arra lennék egyszer kíváncsi, hogy akik jól néznek ki, és könnyen megy nekik a csajozás vagy fiúzás, felkelnének egy szép napon és a tükörből egy ocsmányság nézne rájuk vissza, hogy akkor hogy is menne nekik a párkapcsolat kialakítás, mert amíg nincsenek a másik ember helyében,addig könnyű tanácsokat adni, meg okoskodni."
Kedves kérdező, gimiben én is csúnya voltam. Kövér, pattanásos, szemüveges kis patkány voltam. Tele voltam anyajegyekkel és ocsmány volt a fogsorom. És sírtam, hogy én csúnya vagyok, én nem kellek senkinek. Aztán rájöttem, hogy ha azt szeretném, hogy szeressenek, előbb saját magamat kell elfogadnom és megszeretnem. Lefogytam, adtam magamra, csinos lettem, leszedettem az anyajegyeket, gyűjtöttem fogszabályzóra. Ma már egy kimondottan csinos, szép nő lett belőlem, ismerősök ha véletlenül látnak rólam egy régi fotót el se hiszik, hogy az én voltam. A férfiaknál ugyanez a helyzet.. Nekem nem a ronda emberekkel van a bajom, hanem azokkal akik síránkoznak és magukat sajnáltatják. Akiknek a lelkük ronda. Tudod, szerintem nincs olyan gond, amin ne lehetne segíteni, vagy legalábbis javítani rajta. Mindenre van megoldás, csak neked is akarni kell. Tudod, ha te is ilyen vagy, akkor megérdemled a sorsod.
18:14 ezt honnan szeded?
Pedig én úgy vettem észre, hogy a férfiak megítélésében még mindig kevesebbet számít a külső mint egy nőében. (ugye egy pasi tud kompenzálni a intelligenciájával/pénzével/ erejével)
Ahogy a régi mondás tartja...a egy férfi egy fokkal már szebb az ördögnél, már szép.
# 35:
Nem ő vagyok, de szerintem egy nő is tud kompenzálni a kedvességével, a vidámságával és a hűségével. Én képes vagyok például szinte minden lányban meglátni a szépet, akinek a lelke szép.
Akivel belül is gondok vannak, nem csak kívül, az a feje tetejére is állhat, nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!