Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs orgazmus?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy problémám,nincs orgazmusom. A sexet élvezem, de nem tudok elmenni, pedig nem figyelek semmi másra csak a páromra és magamra. El is lazulok, szóval nem görcsölök semmin, de még sincs meg az a "nagy bumm".Eddig 3 fiúval voltam együtt, de egyikkel sem sikerült. Én vagyok ezért a hibás vagy ők voltak túl bénák?(De mind a 3?)Ha valamit esetleg tudnátok mondani, vagy esetleg ti is voltatok így kérlek válaszoljatok, sokat segítenétek.

Előre is köszi. :) 20/L

2013. okt. 27. 23:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hüvelyi orgazmusról van szó.
2013. okt. 28. 00:15
 12/19 anonim ***** válasza:

:D

a nők 75%ának nincs

itt túráztatsz minket az agybajoddal?????

2013. okt. 28. 00:16
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem túráztatok senkit, nem kötelező ideírni.

Már korábban utánanéztem, és ami oka lehetne, olyan nem történt velem, sem a múltban, sem most.

2013. okt. 28. 00:21
 14/19 anonim ***** válasza:
ha értelmesen teszed fel a kérdést nem erőlködtünk volna.
2013. okt. 28. 00:22
 15/19 anonim ***** válasza:
van orgazmusod, semmi baj nincs.
2013. okt. 28. 00:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, akkor miért nem ezzel kezdted? A nők többsége nem él át hüvelyi orgazmust.
2013. okt. 28. 00:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi orgazmus elérése sok nőnél egész életen át tartó aktív szexuális élet során sem következik be. :)

Kb 30 nő ismerősömmel tudtam eddigi életemben beszélni az orgazmus témáról. Na ebből 2 nő vallotta be, hogy volt neki már, illetve időszakonként (pár hónapig) nincs. A többi őszintén bevallotta, hogy soha nem volt...

Ráadásul egy csomó tudós meg azt mondja, hogy olyan nem is létezik, mert a hüvelyi orgazmus is csiklós, csak tévesen hisszük hüvelyinek, mivel tulajdonképpen a csikló szorosan folytatódik bent hüvely felső falánál, amikor azt a hüvelyi falat izgatjuk, nem mást izgatunk, mint a csikló másik részét.

2013. okt. 28. 00:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Honnan tudjuk, miért? Azt sem tudjuk, miként szexeltek. Mi van, ha egyik férfi sem fordított rád kellő figyelmet, nem izgatott elég sokáig, tűrőhatárig, nem úgy, ahogy te szeretted volna?

Eddig nekem sem volt hüvelyi orgazmusom. Nem tudom, lehet-e. Lehet nem. De én a fenti problémákat érzem, így utólag visszanézve a kapcsolataimra. Szerettem a barátaimat, és élveztem is a szexet, de úgy érzem, még sokat tanulhattak volna, pl. több figyelmet, időt vihettek volna az előjátékba, a szex stílusa (pl. gyorsaság) sem volt még eléggé kikísérletezve.

2013. okt. 28. 00:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Gondolj rá erősen.
2013. okt. 28. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!