Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszéljek Vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek Vele?

Figyelt kérdés

van egy fiú, aki tetszik nekem.

nemrég elkérte az msnem is, de én nem merek bejelentkezni, amikor fent van.. nem tudom, miről beszélhetnénk.. félek, hogy kínos lenne a hallgatás..

nem ciki a suliról beszélni?? vagy vicceket írni??

előre is naygon szépen köszönöm a válaszokat!!

köszi!!!

2009. nov. 13. 19:04
 1/5 anonim válasza:
Szerintem nem ciki a suliról beszélgetni,de felvetheted a zenét is meg a hobbikat..A viccet meg ha már eléggé összeismerkedtetek.;)
2009. nov. 13. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:

:) jó ötletek :) köszi

mert már többször feljött, ezért csak rejtve voltam fenn.. egy kis önbizalomtuning is jól jönne :D

2009. nov. 13. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel ő a fiu neked alapból nemlehet gáz ha csendvan. Sztem neki nagyobb:d
2009. nov. 13. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:

egyrészt az hogy valaki fentvan msn n nem azt jelenti hogy cseverészni akar, bááár ha tizen nehány éves vagy akkor lehet, de én mindig utáltam ha vki feltételezte hogy fennvagyok=azonnal válaszolok. ezer más dolgot csinálok msn közben, szal nem gáz az se ha csönd van.

másrészt nagyon tetszik hogy nagybetűvel irtad hogy Vele :) én ha lányokkal beszélek a Te Rád Neked Veled ez mindig nagybetü, de még senkitől nem láttam hogy ennyivel megtisztelne akárkit, se fiutol se lánytol (1 srácot kivéve). szal biztos kedves lány lehetsz, és tudnál beszélgetni, szoval csak bátran

20/f

2009. nov. 14. 01:23
 5/5 A kérdező kommentje:
okés, és köszönöm szépen! :)
2009. nov. 15. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!