Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen nők felelnek meg nektek?
Fontos, hogy nagyon okos és művelt legyen? Csak azért kérdezem, mert én nem tartom magam butának, de túl iskolázott sem vagyok oktatásügyileg. Igaz naiv és őszinte lány vagyok, ami miatt a férfiak kicsit lekezelnek.
És azon csodálkozom, hogy ott vannak unokatesóim, akik kibuktak vagy a középiskolából v. a főiskoláról és mégsem tartják őket butának a férfiak, nem cikizik őket, hogy még egy középsulit se tudtatok elvégezni. Sőt hobbijuk sincsen, az egész életük a facebook-ról meg a vásárlásról szól, ami ugye anyuci zsebéből megy, mivel még csak nem is dolgoznak. Én meg itt vagyok tanultam is, dolgozom is és még is lenéznek a férfiak csak azért mert naiv és őszinte vagyok. Hol van az igazság? Mi fontos nektek?
Emellett a külsőmmel nincs gond, vagyok olyan mint unokatesóim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!