Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik lelépnek miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik lelépnek miután meglátják a facebook profilomat, és nem akarnak tovább ismerkedni. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Szóval társkeresőn, vagy chat.hu-n beszélgetni kezdünk, pedig ott is VANNAK képeim, és minden jól megy, már teljesen össze ismerkedünk, azt mondják tetszek nekik. Aztán mikor oda jutunk hogy folytassuk facen, és ismerősök leszünk, és meglátják az ottani képeimet akkor utánna nem írnak többet. Vagy szó nélkül törölnek. A különbség annyi, hogy facebookon több egész alakos képem is van, ez riasztja el őket? Hogy nem vagyok 50 kiló? Amúgy semmi ciki, vagy züllött, vagy ijesztő képem nincsen, csak ilyen szerények. Vagy még amire gondolni tudok, hogy a patkányaimról van pár kép, tőlük undorodnak ennyire? Tényleg nem tudom mi lehet az oka... Magamutogatás nélkül szeretnék véleményt kérni, nem fogom magamat belinkelni senkinek.
2013. okt. 26. 18:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy, ha nem 50? És milyen magassághoz.

A patkány pedig tényleg nem vonzó.

2013. okt. 26. 18:10
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem megkaptuk a választ, a túlsúly lesz a probléma.

Rakj fel a társkeresőre is egész alakos képeket, így nem árulsz zsákbamacskát és megoldod ezt a kérdést. (Viszont ha ezután is eltűnnek akkor a belájkolt dolgok vagy a kiírásaid között nézelődnék)

2013. okt. 26. 18:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Vagy teszel fel egy-egy képet a társkeresőről és a fácséról (arc nélkül) vagy nem igazán tudunk segíteni.
2013. okt. 26. 18:13
 14/24 A kérdező kommentje:
164 cm 70 kg. A patkányok amúgy gyönyörű színes állatkák, a kereskedésből, szóval nem értem sokan miért állnak hozzájuk úgy mint a csatornalakókhoz.
2013. okt. 26. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor igen is van rajtad. Alacsony vagy és még kicsi tducibb is, ergo már sok.
2013. okt. 26. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
A testtömegindex szerint normál kategóriába vagy, bár nem értem ez hogy lehet, biztos duci nők kalkulálták be. Én 175cm magas férfiként vagyok ennyi kiló.
2013. okt. 26. 18:23
 17/24 anonim ***** válasza:
kéne egy kép
2013. okt. 26. 18:33
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem pl. fontos a sport és hogy egészséges legyen az akivel megismerkedek. Akinek túlsúlya van azt nem tartom egészségesnek, persze aki cigizik azt se. Ez egy állapot, amin tudsz változtatni, ha akarsz! Szurkolok Neked! :)
2013. okt. 26. 18:33
 19/24 anonim válasza:

Szerintem az, hogy 70 kg vagy, egyáltalán nem gáz. Ez csak a mai kor "ideálja", hogy minél vékonyabb egy lány annál szebb. De azt se felejtsük el, hogy a média is ezt sugallja.

De szerintem ez normális testsúly. Egyébként ha megnézed a festményeket a különböző korokban, ott is igazi nőket ábrázolnak, mert az volt az ideál, az volt a szép. Szóval emiatt ne érezd magad rosszul, ill. aki így nem tud elfogadni téged, az nem is tud majd szeretni igazán. Abban igazukban az előttem szólóknak, hogy tegyél fel egész alakos képet, és akkor kiszűröd ezt a gondot, hiszen csak az fog beszélni veled, akinek így is tetszel.

Egyébként az öltözködés is sokat számít, nem tudom milyen a stílusod, de próbáld a szép dolgokat kiemelni magadban, és akkor nem lesz gond.

Egyébként szerintem a patkányok cukik (ha tényleg állatkereskedésből valók). :)

2013. okt. 26. 18:40
 20/24 anonim ***** válasza:

privibe belinkeled nekem a face profilodat?

kíváncsi lettem rád.

2013. okt. 26. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!