Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik lelépnek miután meglátják a facebook profilomat, és nem akarnak tovább ismerkedni. Miért lehet ez?
Hány kiló vagy, ha nem 50? És milyen magassághoz.
A patkány pedig tényleg nem vonzó.
Szerintem megkaptuk a választ, a túlsúly lesz a probléma.
Rakj fel a társkeresőre is egész alakos képeket, így nem árulsz zsákbamacskát és megoldod ezt a kérdést. (Viszont ha ezután is eltűnnek akkor a belájkolt dolgok vagy a kiírásaid között nézelődnék)
Szerintem az, hogy 70 kg vagy, egyáltalán nem gáz. Ez csak a mai kor "ideálja", hogy minél vékonyabb egy lány annál szebb. De azt se felejtsük el, hogy a média is ezt sugallja.
De szerintem ez normális testsúly. Egyébként ha megnézed a festményeket a különböző korokban, ott is igazi nőket ábrázolnak, mert az volt az ideál, az volt a szép. Szóval emiatt ne érezd magad rosszul, ill. aki így nem tud elfogadni téged, az nem is tud majd szeretni igazán. Abban igazukban az előttem szólóknak, hogy tegyél fel egész alakos képet, és akkor kiszűröd ezt a gondot, hiszen csak az fog beszélni veled, akinek így is tetszel.
Egyébként az öltözködés is sokat számít, nem tudom milyen a stílusod, de próbáld a szép dolgokat kiemelni magadban, és akkor nem lesz gond.
Egyébként szerintem a patkányok cukik (ha tényleg állatkereskedésből valók). :)
privibe belinkeled nekem a face profilodat?
kíváncsi lettem rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!