Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kislányos lányoknak semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kislányos lányoknak semmi esélyük a pasiknál? (mások is vannak ezzel így? )

Figyelt kérdés

Rám minden fiú csak azt mondja, hogy aranyos vagyok meg édes. Úgy érzem, hogy mindenki egy kislánynak néz, aki cuki, és nem tudnának velem elképzelni semmi komolyat. Ez valószínű azért van, mert pici, alacsony vagyok és nem nézek ki annyinak amennyi valójában vagyok. De már nagyon zavar, hogy senki nem tekint rám "nőként". :(

Más hasonló típusú lányok is így vannak ezzel?

17/L

2013. okt. 26. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ne aggódj, van esélyed, max legyél huncutabb xd
2013. okt. 26. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem sok kislányos alkatú lány küzd ezzel a problémával. Szeretne igazán nőies lenni de a természet máshogy oldotta meg a dolgot. Meg kell találni a megfelelő embert,akinek tetszik a kislányos megjelenés. Sokaknak bejön egyébként :) Nekem is. Tök édesek a kislánynak kinéző (már) nem kislányok ;)
2013. okt. 26. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:

# 7 vagyok

Én a babaarcú lányokat szeretem

Sokan elsütik a "pedofil vagyok" viccet, de van olyan akire azt mondják hogy mennyi? 15? Aztán jön a válaszom, hogy nem, mert 18 ;) :)

2013. okt. 26. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nekem már megy a visszaszámlás a 18-ig, alacsony, vékonyka, minden szempontból arányosan kicsi vagyok, kicsi mell, kicsi kéz, gyerekcipő méret… :D csupán a fenekem az, ami lánnyá tesz. Eddig hátrány volt, de igyekszem majd öltözködéssel ellensúlyozni. Meg a smink tud segíteni, de én nem az a 0-24-ben sminkelt lány vagyok, ha van kedvem sminkelek, ha nincs, nem :)
2013. okt. 26. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!