Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy maradjak legalább a barátja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy maradjak legalább a barátja?

Figyelt kérdés

Bele szerettem egy lányba, de ő nem viszonozza, azt mondta, hogy ő csak barátjának tekint, de többet nem tudna érezni irántam a későbbiekben sem.

Ám én nem tudom faképnél hagyni, úgy érzem, ha nem lehetek a közelében összetörök. Elfogadtam, hogy nem akar tőlem semmit, de a barátja szeretnék maradni. Ő pedig azt mondta nem tud a későbbiekben úgy hozzám állni, mint egykor.

2013. okt. 26. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez az illető még barát sem volt. Az emberek ha a másikkal jó kapcsolatban vannak vagy voltak, akkor örülnek ha a másik az életükben jelen van, akár milyen státuszban, de jelen van.
2013. okt. 26. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Sehogy, jobb lesz, ha elválnak az útjaitok.
2013. okt. 26. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, azért nem akar tőled semmit,mert nem is érez semmit... Ha ezután még mindig keresed a társaságát az rettentően szánalmasnak hat még akkor is,hogyha tényleg csak a barátja szeretnél lenni... Igazolj át szerintem... ;)
2013. okt. 26. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak haverok voltatok és a ne akarj a barátja lenni vagy maradni vagy tudom is én még mit szeretnél. Felejtsd el, hogy létezik.
2013. okt. 26. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
ezt gondold át mégegyszer.
2013. okt. 26. 17:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Te nem a barátja akarsz lenni, hanem a szerelme. Csak azért vállalnád a barátságot, hogy a közelében lehess. Ennek így nem is lenne értelme.
2013. okt. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!