Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pávafiúk! Mit éreztek, mikor egyfolytában páváztok? Buzának érzitek magatokat vagy csak ez egy "tök jó" menő stilus számotokra?
Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 22:58
2/13 anonim válasza:
a páva fiúk pulykáznak, nem páváznak. Az igazi kalózok tudják, hogy mi a pulykázás.
4/13 anonim válasza:
a páwák nem hiába bu..k hisz az EMO-k ból fejlődtek ki.
5/13 anonim válasza:
Ez egy nagyon, nagyon jó kérdés xD
6/13 anonim válasza:
mi ez a páva? ne sértsük a madarat a b*zit meg nem becézgetjük
7/13 A kérdező kommentje:
De most nem? Ugy fölidegelnek... Egyszerüen nem vágom mit éreznek...
2013. okt. 25. 23:01
8/13 anonim válasza:
Én úthengerrel átmennék rajtuk, aztán kiragasztanám őket a falra. Másra nem jók. :D
9/13 anonim válasza:
Hogy is van?
(P)ólus center(Á)rkád(W)estend(A)réna?
10/13 anonim válasza:
Mondjatok nekem akármit, de nekem bejönnek a páva fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!