Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során hogyan lehet kideríteni hogy a férfinak van e autója? Úgy hogy ne kelljen konkrétan rákérdezni.
Elkezdesz beszélni a sajátodról,és hátha felhozza az övét,ha van neki.
Amúgy lövésem nincsen,sosem érdekelt az ilyen.
Ha neked van, akkor minek kellene az ove is? Hogy kulon autoval menjetek? Nem lenne eleg ha csak tankolna a tiedbe?
Ne csodalkozz majd ha egy pasi megkerdezi, hogy van-e farkad, mert neki van es ma mar ez igazan egy elvaras :)
alap elvárás...
van autóm, nem is kell vele szégyenkezni, de ha valaki ilyet mondana nekem elküldeném a halál faxára.
-.-
Ha van jogosítványa, vezethet ő. De ezt a kérdést kamunak nyilvánítom, ilyen ostoba ember nincsen, ennyi.
Ha neked ez ennyire fontos kérdezd meg egyenesen.
Tényleg nem értem minek két autó.
Nekem van, mert szeretem a kocsikat, és akartam egyet, de mivel a belvárosban lakom alig használom, többször gondoltam már rá, hogy eladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!