Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnátok a lányra? Mit csináljak? FONTOS!
1 hónapot jártam egy fiúval, neki 2 hónapja ért véget egy 2 éves kapcsolata. Kiderült hogy lefeküdt a volt barátnőjével, meg ilyenek, amikor mi együtt voltunk. A srác nem akarta kitenni hogy mi együtt vagyunk, és a volt barátnőjének továbbra is szívezgetett, féltékenykedett, próbálkozott is. De a csaj nem tudta hogy mi együtt vagyunk, hiszen a srác nem mondta meg neki, mi meg nem nagyon beszélünk..szinte nem is ismerjük egymást, csak szia és annyi. A csaj azt mondta hogy szerinte csak azért volt velem, hogy őt elfelejtse, hiszen 2 évet nem lehet ennyi idő alatt lezárni, stb.. Ti haragudnátok a csajra? Tudom hogyha tudta volna hogy mi együtt vagyunk nem foglalkozik az exével, most ami kiderült, ez után le is tiltotta a csaj.
a fiú 20 éves, én 15, a volt barátnője 18
Mégis mit foglalkozol a lánnyal? Nem ismeritek egymást, nem vele akartál "kapcsolatot", nem ő vert át..., ráadásul még nem is tudott róla, hogy van köztetek valami.
Miért rá akarsz haragudni?
lefeküdtél vele?
ha igen te most ebben az esetben csak egy kutyahétköznapi bögre voltál, ürítőedény...ennyi, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!