Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Régen sok évig beszéltünk neten vagy 3-4 évig tartottuk a kapcsolatot több kevesebb megszakítással és a srác mindig többet akart,de idősebb is volt meg még éretlen voltam aztán több mint 1 éve beszéltünk utoljára akkor lezártuk ezt az egészet és megmondtam hogy nem lehet köztünk semmi,de nagyon jóba voltunk és néha még ma is kíváncsi vagyok vajon mi lehet vele,hogy éli napjait mi történt vele mostanában...Szerintetek nagyon rossz ötlet lenne ha ráírnék? Megint csak felzaklatnám? (nekem van barátom és ezt valószínűleg ő is tudja, pont ezért gondolom hogy nem venné úgymond közeledésnek felé,hogy megint akarok tőle valamit,csak baráti beszélgetésnek. Szerintetek?
2013. okt. 25. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha van barátod, akkor NE.
2013. okt. 25. 00:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes. Túl sok lehetséges probléma merülhet fel a kíváncsiságod miatt.
2013. okt. 25. 00:03
 3/11 A kérdező kommentje:
szerintem sem jó ötlet :/ csak annyira kíváncsi vagyok mivan vele mostanában..meg pont azért gondoltam,hogy azért is ráírhatnék mert van barátom és akkor nem gondolná túl ő sem a dolgot..
2013. okt. 25. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
De, akkor is túlgondolná. Hagyd!
2013. okt. 25. 00:07
 5/11 NyolcOne9 ***** válasza:
Mi a fenét zaklatnád, ha egyszer nem kellett? Jó dolog a másiknak fájdalmat okozni, ugye? Minden nő élvezi az ilyet.
2013. okt. 25. 00:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó igazat adok..de a kíváncsiság nagy úr bennem sajnos és tudom hogy nem kéne ráírni és próbálok is eszerint cselekedni,de közbe meg keresem a kifogásokat,hogy pl már eltelt egy év csak túl van már rajtam és már biztos van másvalaki az életében ...meg hasonlók,de vááá...nem is tudom most ez hogy jött meg szegényt valószínűleg megbántottam amikor utoljára beszéltünk mert ő kiöntötte nekem a lelkét én meg megmondtam neki hogy nem lehet köztünk semmi..:S
2013. okt. 25. 00:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Azért "zaklatnám" mert nagyon jóba voltunk és a barátok élete hogyan alakul az engem érdekel...csak azért nem írtam eddig neki mert nem akartam felzaklatni benne ezeket a régi érzéseket,de akkor is érdekel hogy van...
2013. okt. 25. 00:17
 8/11 NyolcOne9 ***** válasza:
Akkor ideje elfogadni, hogy egy életre elcseszted ezt a kapcsolatot köztetek.
2013. okt. 25. 00:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Rám is rám szoktak írni régi "ismerősök" akikbe egykor teljesen bele voltam zúgva és valamiért kikosaraztak és jól esett velük beszélgetni meg tisztázni az akkor történteket...nekem jól esik,csak nem tudom hogy reagálna rá más ha én csinálnám ezt fordítva...
2013. okt. 25. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem érted? Hiába írsz még 50 oldalt, akkor se keresd. :D

Most is felzaklatnád. Minek az neki? törődj a pároddal!

2013. okt. 25. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!