Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A magasabb, vagy alacsonyabb lányokat részesítitek előnyben?
Alacsonyabbra :)
160-170 cm közt a legjobb! :D
Ez relatív, hogy kinek mi az alacsony. :)
Mivel 170cm vagyok, ezért a nálam alacsonyabb (160-170cm-es) csajokat részesítem előnyben. :)
Ez az oldal alacsony pasival van tele, milyen válaszokat vársz? :D Sokan ilyen válaszokkal inkább hazudnak maguknak és a külvilágnak is, hogy kompenzálják az adottságaikat. Anyukám pszichológus, én sajnos nem vagyok eléggé otthon a témában, de az alacsony emberek nagyok sok komplexussal rendelkezhetnek (nem minden esetben, a tisztelet a kivételnek!!). Amúgy meg egy magas lányra jobb ránézni, a szép hosszú női lábak a gyengéim. Modellek sem véletlenül ők lettek. :)
(Ennek ellenére az én barátnőm kb. egy fejjel alacsonyabb, de őt FŐLEG a belső tulajdonságai, humora és optimizmusa miatt imádom).
22/F
Hát.. Most elszomorodtam az én 178 centimmel.. :D és még néha magassarkút is húzok de akk jó tudni hogy ez nem jön be annyira a pasiknak.
Az alacsony lányoknak annyival könnyebb, mert húznak egy platformos 12 centis cipőt és már magasabbak. De a magasak nem tudnak magukból levágni.. :/
21.50-es vagyok.
Kimaradt, hogy én sem vagyok egy nagyadarab srác, 179 cm csak, de nem zavar, ha egy lány alacsonyabb, az sem, ha magasabb. Ezen inkább a lányok szoktak problémázni, egy normális férfit nem érdekel. :)
16-os: Nekem már az is magas :DD igen, biztos hogy sokat problémáznak rajta a lányok: magamról tudom. :)
Köszönöm a válaszokat!
Magasabbat, mert én is az vagyok. Meg amúgy is szerintem nöiesebb egy magas lány.
23f
de, csúnya vagyok, szoval nem számít a közösbe a vékeményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!