Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnál lenni egy vakkal/mozgássérülttel/stb?
Figyelt kérdés
Szóval akinek van valami testi hiányossága. Együtt tudnál lenni egy ilyennel? Természetesen ha szeretnéd meg minden.2013. okt. 23. 12:52
11/16 anonim válasza:
Én nekem vannak vak meg siket barátaim is, ez nem zavar engem. Persze csak akkor lenne vele kapcsolatom, ha tényleg szeretem. De még bármi összejöhet, ha betöltöttem a 18-at majd szeretnék önkénteskedni is.
14L
12/16 anonim válasza:
Nem oly régen ültem a buszon, és láttam egy vak srácot, és egy vele hasonlo korú lányt. Azt a szeretetet, szerelmet, amit lehetett látni rajtuk, az egyszerűen megmelengette az ember szívét. Eltelt egy kis idő azóta, és még sem tudtam őket elfelejteni.
13/16 anonim válasza:
Nem jönnék ilyen személlyel össze. Ha a menyasszonyom valamilyen oknál fogva így sérülne, akkor természetesen együtt maradnék vele, és segíteném az életét.
14/16 anonim válasza:
3 évvel ezelőtt le kellett vágni a lábamat. Az akkori pasim szó nélkül lelécelt. Végig csináltam (amputáció, mankó,műláb) és aztán találtam párt.
28L
15/16 anonim válasza:
Szerintem igen. Összejövésnél azért függ a mértékétől is, pl. nehezen hiszem, hogy egy teljesen lebénult lányba bele tudnék szeretni.
16/16 anonim válasza:
Csak és kizárólag akkor, ha a testi fogyatékossága ellenére is elég kurázsi lenne benne ahhoz, hogy önálló életet éljen, önálló döntéseket hozzon. Akart velem egy olyan 24 éves vak srác járni, akit még mindig az anyja fürdetett, akit még mindig etetni kellett, ezt nem kérem, köszönöm szépen. Nem azért kosaraztam ki, mert vak volt, hanem azért, mert önálló életre képtelen volt. Nekem férj kell, nem egy nagy gyerek, aki helyett mindent meg kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!