Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! (? ) Igaz, hogy a férfiak nem szeretik a határozott nőket? Ha így igaz, akkor miért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 23:13
11/16 anonim válasza:
Szerintem aki nem szereti őket (illetve kifejezetten nem szereti őket, inkább így fogalmazok), azok vagy nőgyűlölő idióták, akik szerint egy nőnek pasira van szüksége, mert önmagában életképtelen és szerencsétlen, vagy pedig komplexusuk van és a határozott nőktől való félelmüket illetve hát zavartságukat s-ggfejséggel palástolják.
12/16 A kérdező kommentje:
9. Ismerjük egymást? :D
Ám igen,én határozott vagyok.De nem a végletekig....
2013. okt. 22. 23:35
13/16 A kérdező kommentje:
Mentek a zöld pacsik,köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 22. 23:37
14/16 anonim válasza:
Nem, csak kevés információból is le tudok vonni jó következtetéseket.
15/16 anonim válasza:
sok férfi szereti "megmenteni" a nőket, és nagy, erős férfinek érezni magát. és ha találkozik egy határozott nővel, akkor úgy érzi, hogy ettől megfosztották. sajnos nagyon sok nő meg is játssza a pátyolgatnivaló áldozatot, és élvezik, hogy így manipulálják a férfiakat, és miattuk nézik férfiasnak a határozott nőket.
16/16 anonim válasza:
Én nem azért nem szeretem a határozott lányokat, amit írt a #11, hanem csak szimplán a határozatlan lányok cukik és aranyosak. Én pedig szeretem a cuki és aranyos lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!