Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem szeretik a teltebb nőket? Miért csak a gebéket?
Pont ezért szeretjük a vékony lányokat kérdező.
Mert a legtöbb "telt" szinte megszállottan gyűlölködik.
Tudod egy olyan "gebe" testben nagyon sok munka van:)
Neked sem a testeddel van baj,hanem a személyiségeddel.
Nem utálod őket? Minden sorodból süt a gyűlölet?
Gebék így,gebék úgy..
Igen,egy vékony,sportos testben nagyon sok befektetett munka van.
A csontsoványra pedig nem bukik senki,ilyen h*lyeségeket ne hajtogass.
Pedig a kérdésedet nem úgy tetted fel. Számodra van a telt (tehát dagadt, alma formájú mint te) és a gebe.
A te kérdésedben nincs más lehetöség. Senki nem szereti a dagit, mindenki csak a gebét. Meg sem említetted a 2 közti átmenetet, mert számodra nem létezik.
És ugye mint mondtam, aki neked gebe, az férfi szemmel akár kicsit husis is lehet...
Szeretik.
De nálam nem a teltséggel vágnád el magadat (bár bizonyos szint felett azzal is), hanem azzal, hogy legebézel egy "csoportot". Bántottak ők téged? Mi jogon szólod le őket?
És attól, hogy most te is ugyanúgy leszólod őket jobb neked?
Engem meg képzeld a kövér (nem telt, kövér!) lányok csúfoltak, ennek ellenére mégsem szidtam őket sosem.
Mint mondtam, másokat gúnyolni könnyebb, mint tenni ellene. A változtatásra mindenkinek van lehetősége, a többi csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!