Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "meztelen leszbikus" hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "meztelen leszbikus" hogy fér bele az 5. osztályos tollbamondásba?

Figyelt kérdés

Öcsémék osztályában nyelvtan doga keretében a tanár azokra a szavakra ment rá amelyek becsapósak.a fenti kifejezésben pont az volt a pláne hogy meztelen vagy mesztelen illetve leszbikus vagy lezbikus...

A családunk hüledezik ezen, hiszen a leszbikust például elrontotta a dolgozatban. a szomszéd házbeli gyerek is öcsémmel jár egy osztályba nos az ő anyja bement a tanárhoz beszélni erről. a tanár olyasmit mondott hogy ez egy habkönnyű doga volt direkt azt a célt volt hivatott szolgálni hogy potya jó jegyet kaphassanak a srácok. a meztelen leszbikussal kapcsolatban azt mondta hogy nem érti az álszenteskedést. manapság ugyanis már az alsó tagozatosok is annyira képben vannak mint 10 éve a végzősök szal méltánytalanság nem érte őket azzal hogy ez a kifejezés is a dolgozat részét képezte...

ki mit oszt?

2013. okt. 22. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez vicces, én végzős vagyok, de ilyen szavakat soha nem diktáltak nekünk, és a mostani tanáromról nem is tudnám elképzelni még most se. Furcsa, hogy általánosban ilyet diktálnak, de egy: igazuk van a többieknek, biztos, hogy hallottak már ilyet a gyerekek, kettő: ebben nem tudom mi az erkölcstelen. (Most komolyan itt tartunk, hogy ki se mondhatjuk azt, hogy leszbikus?! Jó ég...)

Amúgy lehet pont azért diktálnak ma már ilyen szavakat is, mert ahogy egyre elfogadottabb a melegség úgy egyre többen használják ezeket a szavakat, és mint ahogy itt is napi hatezer ilyen kérdés van, nem árt, ha legalább le is tudjuk írni.

2013. okt. 22. 22:58
 12/15 anonim válasza:
Nem csak a családi neveléstől függ. Nálunk a fiúk már 4.-ben a sz@x ről beszéltek. Érdekes eset lenne ha valaki a szülőkre fogná hogy ők beszélnek otthon ilyesmiről.
2013. okt. 23. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:
12. Lehet, hogy valaki elvegyül a tömegben és arról beszél, amiről mindenki, de pl. én mindig kilógtam a sorból, és nem is bántam. Ennek nyilván a családi nevelés is az oka, nyilván más is.
2013. okt. 23. 14:42
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
"egyre elfogadottabb a melegség" Nem hagyhatom ki. Ha törlik ezt, akkor törlik. Nem a melegség egyre elfogadottabb, hanem egyes melegek terülj-terülj-asztalkám-féle ide nekem az oroszlánt is kényelemszerető életfelfogása. Jobban szeretik az emberek a kényelmet, meg hogy a vágyaikat kiszolgálja a társasalom, mint hogy pl. pszichológus segítségével szembenézzenek önmagukkal. Persze itt jön a képbe, hogy ez örökletes, nem tehet róla az ember (tényleg nem tehet róla egyébként), de ez nem azt jelenti, hogy a megoldás helyett a kényelmet kéne választani és az emberek kényelemszeretetét kéne kiszolgálni. Ha így meg, lesznek a kényelemszerető nagyurak, akik a fülüket vakargatják, és a szolga rétek, akik meg állandóan dolgoznak, hogy a nagyuraknak jó legyen.
2013. okt. 23. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugye nem azt akarod mondani, hogy a melegek a nagyurak és ti vagytok a szolganép? :DDDD

Amúgy meg ez most teljesen mindegy a kérdés szempontjából, nem pont az a fél mondat volt a legfontosabb, a lényeg, hogy lehet érteni mire akartam kilyukadni. (Akkor nem elfogadottabb, hanem egyre több emberhez jut el, egyre többet hallani róla, de most mindegy, hogy ez jó-e vagy rossz, ez a kérdés nem erről szólt...)

2013. okt. 23. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!