Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy közeledhetnék ilyen esetben hozzá?
Van egy lány az osztályomban,legjobb tanuló,mindenből ötös,én osztályban úgy 5. tanuló vagyok.
Na szóval,sokat változott a csaj a nyáron,és most eléggé megtetszett.2év alatt alig beszéltünk valamit,tavaly pl. tőle kértem el a házit,és beszéltünk egy kicsit,akkor smileykat is írt.
Ma pl. 3-as csoportokban kellett dolgozni,egyik haverom vele volt,és kérdezett tőlem valamit,és a csaj is rám nézett mosolyogva,én meg rá-rá pillantva válaszoltam a haveromnak mosolyogva..(Nem tudom azért mosolyogott-e mert előtte nevetett ..)
Múlt héten terem előtt vártunk,hogy bemenjünk és akkor nagyra nyitott,szemekkel nézett,majd ránéztem és elnézett,olyan félénk tekintettel..
Ma is többször mintha nézett volna,vagy csak beképzelem,de akkor csak így "hidegen" nézett.(ha engem nézett volna :D )
Nem nézek ki rosszul elvileg,volt 1 barátnőm már,mostanra normális lettem,jó tanuló,és kedves is vagyok.
(9. osztályban annyi volt,hogy nagyképüsködtem facebookon az osztálycsoportban,9-ben még nagyszájú voltam neten..mostanra normális lettem e tekintetben,és ő is láthatta ezeket..)
Hogy közeledjek hozzá,úgy hogy iskolában mindig 2-3 barátnője veszi körül?Neten meg sosincs fent?Írjak neki olyat,hogy mi lesz x tantárgyból dolgozatban mert neki hiszek? :) (Úgy hogy nincs fent?Majd ha válaszol elkezdek beszélgetni vele??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!