Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen csaj kellene az alábbiak közül?
a) Seggig érő sötétszőke haja van amit sokszor befonva hord, Arcra szerénynek néz ki, nem sminkeli magát, rendes aranyos visszafogott, vékonyka. Szeret otthon lenni és kézműves dolgokat csinálni.
b) Vállig érő dús egyenes barna a haja, szép arca van, ruházatban laza (melegítő, vagy egy sima farmer, sima póló) teltebb az átlagosnál ezért szexi alakja van. Viselkedésre komoly, de sokszor viccelődik, jóarc, de sokszor érthetetlen. Művészlélek, gyönyörűen rajzol.
c) Barna raszta haju, ruhára hippis, szép arcú, vékony magas. Szeret fesztiválokra és rock koncertekre járni, lázadó, sokszor gyerekes, nem otthon ülős. Szenvedélyes és művészi.
d) Hosszú szőke hajú, füstös sminkű, punk csaj. átlagos alakkal, szereti a punk zenét, zenekaros pólókban járkál, látszólag kemény csaj, de ez a viselkedésében nem merül ki.
e) Cuki, menő, vékony, feltűnő, hosszú egyenes fekete hajjal, cuki arcal, márkás cuccokkal, ájfonnal pózol facebookon, röpizik, viselkedésre flegma, akárkivel lefekszik, és szex terén mindenben benne van.
a) barna szem
b) zöldesbarna de ink zöld
c) farmerkék
d) zöld
e) barna
Na még a barna szem is stimmel az a-hoz. Pont az esetem! :D
#8 voltam.
am szerintem úgy van hogy:
barátnőnek b)a)
kúrni e)
bulizni c) d)
"am szerintem úgy van hogy:
barátnőnek b)a)
kúrni e)
bulizni c) d)"
A második két kategória nekem nem játszik egyáltalán, , még elméleti szinten sem, szóval még inkább stimmel az a/b.
Ezek valós személyek ugyhogy az IQ t azt nem tudom.
a) jó a kommunikációs készsége, átlagos humorérzék, a kedvenc könyvének a címe nem jut eszembe pedig tudtam, de nagyon sokat olvas amugy, nem tudom :DD
b) jó a kommunikációs készsége, jó a humorérzéke, nem olvas sokat de nagyon sok filmet látott, szereti a sci fi t meg a fantasy filmeket, szerintem igen lenyeli :D
c) nem tul jó a kommunikációs készsége, nagyon jó a humorérzéke :DD, kedvenc könyve csernus imre: A Nő, 100% hogy lenyeli,
d) közepes a kommunikációs készsége, átlagos humorérzék, kedvenc könyvét SzJG, szerintem nem nyeli le.
e) njó a kommunikációs készsége, jó a humorérzéke, kedvenc könyve szerintem nincs, tuti hogy lenyeli.
"am szerintem úgy van hogy:
barátnőnek b)a)
kúrni e)
bulizni c) d)"
Ezzel az a baj, hogy ez a 3 fogalom, ez igazából mind a 3 ugyanazt a lányt kellene, hogy jelentse. Ha mind3 stimmel, akkor válik olyanná, aki kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!