Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? Tudtok tippeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér vagyok? Tudtok tippeket adni, min kéne alakítanom?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam már egy ideje egyfolytában ezt mondja. Rosszul esik mert minden alkalmat kihasznál hogy ezzel húzzon. Eddig nem volt bajom az alakommal, de mostanában már gondolkodom rajta, hogy lehet hogy igaza van? Leírnátok esetleg min kéne változtatnom? :/ Bocsi hogy ideírtam a kérdést, de azt vettem észre itt olvassák legtöbben

[link]

2013. okt. 22. 16:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj veled:D Orulnek ha ilyen alakom lenne :)) 18/L
2013. okt. 22. 16:05
 2/30 anonim ***** válasza:
84%
Még egy valaki, aki azért jön ide, hogy az egoját növelje...
2013. okt. 22. 16:05
 3/30 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagy kövér...

Szerintem fake kérdés...

2013. okt. 22. 16:06
 4/30 anonim ***** válasza:

Bocs, de ez egy hülye kérdés. Messze vagy a kövértől, de még a "husis" kategóriába sem esel bele. Teljesen korrekt az alakod. Az osztálytársad meg egy tapír, add át neki az üzenetet. :)

22/F

5/30 anonim ***** válasza:
Nem kövér vagy hanem hülye, ha ilyesmi az eszedbe jut és azon sajnos nem lehet segíteni.
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kép téged ábrázol?

Neked az önértékeléseden kéne alakítanod, mert h kövér nem vagy, az 100%, és mégis bedőlsz egy hülyének.

Amúgy a sportolás sosem árt, de nem azért hogy fogyj, hanem hogy elfoglald magad és egészséges önbizalmad legyen.

7/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy kövér, de van rajtad azért zsír.
 8/30 anonim ***** válasza:
A nagy LÓFASZT vagy kövér.
2013. okt. 22. 16:07
 9/30 anonim ***** válasza:
Egyszerű feltűnési viszketegség..
2013. okt. 22. 16:08
 10/30 anonim ***** válasza:
22%

5-8 kg plusz van rajtad, és látszik, hogy hízásra hajlamos vagy. Keress egy jó edzőtermet, és gyúrjál.Ha pedig lement a súly, maximum 2-3 kg kilengést engedj magadnak.

Nincs izmod, kicsit 'lötyi' vagy korodhoz képest.

2013. okt. 22. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!