Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmnek csak 2 napig volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek csak 2 napig volt vérzése, mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
Egyelőre nem szed fogamzásgátlót, csak gumival védekezünk. Már kezdtem félni hogy terhes mert szeptemberben a hónap elején jött meg (5-6 körül) és most csak 15-én. És ez a 2 napos menstruáció sem túl szimpatikus nekem. Bár sejtem hogy a válaszolók nagy része mit fog válaszolni (vegyé' tesztet osz' jóvan). De engem az nem érdekel hogy terhes-e vagy sem mert vállalom a felelősséget ha netán jön a baba, engem az érdekel hogy ez mennyire gyakori, mennyire szokatlan jelenség?
2013. okt. 22. 05:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szokatlan se az h csak 2 napos, az meg pláne nem hogy nem pontosan jön meg...
2013. okt. 22. 06:48
 2/5 Bino ***** válasza:
Nekem a legrövidebb 4 napos volt. Egyébként nem lesz semmi probléma.
2013. okt. 22. 06:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Vegyé' tesztet osz' jó van.
2013. okt. 22. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Megjött, így a terhesség nem valószínű.

A korát kár, hogy nem írtad. Valószínűleg még fiatal, és nem állt be a ciklusa. A két nap azért tényleg elég kevés. Ha rendszeresen csak két napig tart, és teljesen elmúlik neki a 2. napon, nyugodtan felkereshet egy nődokit. Szinte biztos, hogy semmi baja, de mivel már aktív sz.xuális életet él, nem árt neki majd egy kivizsgálás.

2013. okt. 22. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 20 éves lány vagyok, 13 éves korom óta menstruálok. Nem voltam még fiúval, így a terhesség kizárt. Nekem mai napig nem állt még be a ciklusom, össze-vissza jön meg. Valamikor 3 napig tart, valamikor olyan 7-8 napig még mindig vérzek, még ha gyengén is (pecsételő). Szerintem ne aggódj.
2013. okt. 22. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!