Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza őt?
Azért szakított veled mert ő csalt meg téged és, hogy ne rajta csattanjon az ostor, megelőzte a bajt.
okos megoldás.
Miért lenne a távkapcsolat baromság?
Attól,hogy neked semmi nem jön össze!
Teperj érte ha szereted! A megcsalást meg vagy elhisz vagy nem! Ha ismer és eléggé szeret elhiszi amit mondasz!
Miért baromság?
Egyszer volt többször nem is kell.
Jobban szeretem most azt a luxust hogy mindig tudok találkozni a barátnőmet.
Bármi baja van vagy szomorú 10perc út alatt meg is tudom ölelni például de még sorolhatnám!
De távkapcsolatnak szerintem 2 végkimenetele lehet.
1 a távolság túl nagy a kapcsolatott nem lehet mindig tartani és szét megy!
2 a távolság miatt egy időután ha lehet össze lehet, kell költözni de az onnantól már nem távkapcsolat
De szerintem sok ember van még így h fél belekezdeni.
Tehát attól h neked meg csak az jön össze ami messze van még joggal álíthatom h baromság!
Miért flörtöltél egy lánnyal?Távkapcsolatban jobban felnagyítódnak a dolgok,erősebb bizalom kell stb.
Szerintem sem baromság,ha két ember így szeret egymásba.Nekem ez az első ilyen kapcsolatom,és izgalmasabb,mint a többi volt,akikkel együtt éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!