Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar még mindig találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar még mindig találkozni velem az exem (folyt. Lent)?

Figyelt kérdés

lassan 4 hónapja szakítottunk, hosszú évekig jártunk, de megcsalt, ám a szerelem már előtte elmúlt, így megegyeztünk, hogy ez ennyi volt és részemről nincs harag, bár azt tudtára adtam, hogy az önérzetemen nagy sebet ejtett...nem mondom, hogy kerülöm őt, jól el lehet vele beszélgetni, de kissé idegesítő, hogy ennyire erőlteti, hogy személyesen is találkozzunk, holott nekem bőven elég, hogy néha dumálunk online...azt mondta, hogy én vagyok neki a legjobb barátja még mindig, való igaz, egymás legjobb barátjai voltunk, de én már nem tekintek úgy rá, mert nem bízok benne többé úgy, ahogy a legjobb barátok szoktak egymásban, úgy gondolom ez érthető...

a visszatáncolás szerintem kizárható, mert boldog a mostani párja mellett és tudja, hogy nem lenne 2. esélye...

esetleg valaki, aki tudja követni ezt a női logikát vagy tanácsot adni, hogy mégis hogy kezeljem ezt a helyzetet? megbántani nem akarom, elküldeni a jó fenébe se, mert összességében értékes ember

2013. okt. 21. 21:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egy egyenes, tiszta, normális baráti kapcsolat rajtad múlik. Ha egyenes vagy egyenes lesz, ha kamus, akkor ...
2013. okt. 21. 22:10
 12/12 A kérdező kommentje:

bár valójában két emberen múlik, mint minden és bármilyen kapcsolat, de ez igaz, meg az is, hogy nem tudok eléggé árnyalni, saját tapasztalatokat meg hiába várok itt, igaz?

akkor várok inkább egy beígért képet ;)

2013. okt. 21. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!