Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szórakozóhelyeken miért van 10-ből 9 férfin óra?
Figyelt kérdés
Nem a ruha alatt, hanem jól látható helyen.2013. okt. 21. 18:03
3/16 anonim válasza:
mert engem utánoznak a vackaikkal :)
5/16 anonim válasza:
Hogy pontosan mérni tudják az időt, hány másodperc alatt élveznek el..és itt meg tudják velünk osztani a pontos adatokat, muszáj megbízható statisztikákat készíteni..
6/16 anonim válasza:
Nem tom hova jársz de, szerintem amióta elterjedtek a mobilok az emberek nagy része nem hord órát.
7/16 anonim válasza:
Ha a ruha alatt keresgélsz ott nap órát találsz!
8/16 anonim válasza:
10-ből 9 férfi az 1 férfi.
Amúgy azét, mert státusz szimbólum és férfiassá tesz.
9/16 anonim válasza:
Rajtam mindig van óra, mobil ide vagy oda. Valahogy jobban érzem magam, ha van rajtam.
10/16 anonim válasza:
egy órát nehezebben hagysz el részegen mint egy telefont.. de ebben az esetben csak feltűnősködni akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!