Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom gépe tele van meztelen csajos képekkel, meg facebookos ismerőseiről szedegettet le, képeket mire jó ez neki? mondtam hogy törölje ki de nem tette! Mit tegyek?
Izomból szopd ke, aztán kérd és modn hogy törölt képek dsetén ilyen várja majd még. :-)
Egyébként ha töröltetni akarnád bármelyik képem, lapátra kerülnél. :-)
Beszéljünk csak a facebook-os képekről.
Tiszteletlenség más nők képeit nézegetni, gyűjtögetni úgy, hogy közben párkapcsolatban van valaki.
Vagyis nem tisztel téged!
A jó kapcsolat egyik legfontosabb eleme a kölcsönös tisztelet.
Szóval csak az idődet rabolod vele.
Próbáld ki, hogy Te is tölts le férfiak fotóit, is várd, hogy ő mit reagál rá.
Ha hidegen hagyja, akkor tuti nem szeret.
Ha szóvá teszi, akkor lehet, hogy szeret, de én gyorsan otthagynám.
Sok sikert!
Nem tudom, az ilyen hímeknek minek kanca. Állatvilágban elmenne ez.
Nekem nincs barátnőm, de a gépemen sincsenek ilyen képek. Nagy ritkán előfordulnak ilyen képek, de csak rövid időre. Ha barátnőm van, akkor alapból törlök mindent. Nem normális az a gyerek, szerintem tutira nem szeret téged igazán. A helyedben mindenképpen elhagynám, nem érdemel meg téged.
30F
Ne a képekről akard lebeszélni, hanem vezesd rá, hogy te jobb vagy, mint a képei és akkor veled fog foglalkozni.
Különben pedig semmi rossz nincs ebben, biztos vagyok benne, hogy a barátnőiddel ti is jól megbeszélitek, hogy XY színész milyen szexi volt abban a sorozatban/filmben és élőben is megnézel más férfiakat. Ez teljesen normális, csak egy kicsit legyetek több bizalommal egymás iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!