Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a duci lányokról?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom (lány) teljesen ki van akadva,hogy milyen dagadt.
Pedig nem is az...
kb. 158-159 magas,és 61 kiló.
Ti randiznátok vele?
(Nem azért írtam,hogy tegyétek is meg,hanem ha mondjuk ismernétek egymást)
2013. okt. 20. 19:28
1/12 anonim válasza:
Lehet, ha szimpatikusnak találnám.
2/12 anonim válasza:
Mi a véleményem? Hogy már tököm tele van az ilyen kérdésekkel. Az egyik fele életképtelen, mindig a GyK-soktól várja a megváltást, a másik meg kelleti magát, a harmadik rinyál, a negyedik az észt osztja. Tökön bököm magam lassan.
3/12 anonim válasza:
Nem kezdek velük,még rájuk se nézek.
6/12 anonim válasza:
a véleményem az róluk h ducik és nem randiznék velük
7/12 anonim válasza:
Nem lehet megállapítani.
Kérdés hogy hogyan oszlik el.
Az izom nehezebb mint a zsír, szóval nem lehet a formáját kikövetkeztetni ennyiből.
Ha normális és tetszik, vagy ha kicsit duci lenne, de lenne benne akaraterő a fogyáshoz, akkor járnék.
8/12 anonim válasza:
Igen, ha kellemes a jelleme, akkor randiznék vele.
9/12 anonim válasza:
Nem szeretem a duci lányokat, számomra a súlyfelesleg visszataszító.
A konkrét esetről viszont nem tudok nyilatkozni mert látni kellene hozzá, ahogy felettem is írták nem mindegy hogy a megadott kilók hogy oszlanak el zsírban/izomban. Nézhet ki kövérnek és átlagos testalkatúnak is akár.
10/12 anonim válasza:
kell a g*cinek. fogyjon le, aztán tárgyalhatunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!