Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyik 'fajta' kapcsolatot tartod vonzóbbnak? Melyiket szeretnéd jobban ezek közül?
Jó, tudom hogy nem csak ilyenek vannak, meg hogy van a kettő keveréke is, stb., de most konkrétan ezek érdekelnének mert két történetet írok amibe ezek lesznek és csak érdekel hogy az emberek melyikbe képzelik bele magukat szívesebben. :)
1. Nagyon szeretik egymást, gyengédek egymáshoz, figyelmesek. Nem tudnák bántani egymást szavakkal se meg sehogy. A szex nagyon szenvedélyes, mindig hangoztatják hogy mennyire szeretik egymást.
2. Folyton marják egymást (de nem olyan igazi veszekedés), mindennek lehordják a másikat (nem másoknak hanem így egymás között), de igazából szeretik egymást, pl. nem tudnának mással együtt lenni meg semmi. A szex vad, nem olyan figyelmes mint az 1. Szóval olyan hate-love. x) Ha esetleg valaki ismeri az animéket, tudom mondani hogy mindketten 'tsunderék'. :D
Én személy szerint nem is tudom, mert alapból az első hozzám jobban illene de néha úgy gondolom hogy az unalmas lenne.. hát, kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. :)
1-es! Viszont nem kell,hogy folyton hangoztassák, hogy mennyire szeretik egymást!
A 2-es,meg tök felesleges.Egy idő után belefárad az ember.Ez a love-hate is azért van,mert nem tudnak igazán egy hullámhosszra keveredni.Ide-oda csaponganak csak egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!