Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön az ilyen test? (kép)

Figyelt kérdés
[link] Telefonomat kockáztam csak ki, más módosítás nincs a képen :) Nos, vélemény?
2013. okt. 19. 22:59
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
###10 Mert te biztosan tudod, mi kell a nőknek. Ugye? ;)))
2013. okt. 19. 23:11
 12/25 NyolcOne9 ***** válasza:
5%
Én tudom. Rengeteg pénz, a többi meg csak sallang. Gazdag faszit még sose hagytak el. Ellenben, izmos/átlagos/dagi/normálist számtalanszor.
2013. okt. 19. 23:13
 13/25 anonim ***** válasza:
Én 61 kilóval izmosabb vagyok nálad,pedig a magasságunk stimmel.Na az hogy lehet?
2013. okt. 19. 23:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, edzel-e, de ha igen, akkor rosszul, mivel a delta izmod aránytalanul nagy a testedhez képest, emiatt olyan, mintha nem lenne vállad. Nem sértésből mondom, csak azért, hogy szerintem kérdezz meg valakit, aki ért hozzá, hogy mit és hogyan súlyzózz. Amúgy jónak tűnsz, csak tényleg vékony van. De nagyon jó is lehet ebből még :)
2013. okt. 19. 23:24
 15/25 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, hogy ezt megosztottad velünk, ezt tudnom kellett! Nem az volt a kérdés, h ki izmosabb nálam :) Az arcoskodó kommentek nem erre az oldalra valók.

(Amúgy 176 cm, 61 kilósan lehet h izmos vagy, de normális izomtömeged nem hiszem h olyan sok lenne, max szálkás vagy, mint az atom, de azért egy ilyen magassághoz, normális izomzat mellett kell egy 65 kiló ;) )

2013. okt. 19. 23:25
 16/25 A kérdező kommentje:
#14, köszönöm, így lesz :) Te esetleg, ha tudsz valami ajánlani, szívesen elolvasom :)
2013. okt. 19. 23:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Igen jól mondod, szálkás vagyok,tudom hogy elférne még rajtam egy kis tömeg,de na, most ez van. nem arcoskodni akartam, sorry :)
2013. okt. 19. 23:32
 18/25 anonim ***** válasza:
17%

Hallod én valóban értek a testkúltúrához, de most ezt hogy képzeled, hogy ideraksz egy képet, ahol a csukjád, a melled és a fél vállad van rajta, és azt várod, hogy megmondják milyen a tested. Semmijen arány sem látszik, ez nem egy test a képen. Legalább három teljes kép kellene rólad ehez. Akik meg válaszolnak, azok tényleg komolyan veszik ezt az észlényt.

Ebböl a kis részletedböl is látszik, hogy gnomid vagy, sehogyse nézel ki. Hazudtak neked a többiek, nem vagy jó.

2013. okt. 19. 23:40
 19/25 anonim ***** válasza:

Férfi létemre válaszolok..

Ne b*szogassátok már.

Ő lement edzeni nem úgy mint a TV előtt döglő fiatalok nagy része.

Kérdező a kép tényleg rossz.Aránytalannak tűnsz.

2013. okt. 19. 23:51
 20/25 A kérdező kommentje:

#19 köszönöm :)

Stílusodtól eltekintve köszönöm a válaszod, igaz, nem jó a kép. KÉRDÉS, csak kötekedni szerettél volna, vagy esetleg tényleg tudnál segíteni, milyen edzést javasolsz stb. Holnap igyekszem egy rendes képet összehozni és feltölteni, kérlek utána is írd le véleményedet. A beszólást kicsit erősnek éreztem, ez nem az az oldal, de hát ilyen is kell :)

2013. okt. 19. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!