Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fehérorosz csajok tényleg olyan jól néznek ki?
Az én haverom meg az ukrán lányokra esküszik!
Szerintem a külföldiek azért vonzóbbak, mert mások, nem a megszokott hazai!
Szépek ám, jó alakjuk van szép foguk, arcuk és valóban sokuknak van szexuális kisugárzása.
ami azonban valóban vonzóvá teszi őket, az a közvetlen, nem beképzelt, nem a pénzre menő stílusuk, ami a magyar lányoknál sajnos manapság jellemző.
Ne felejtsd el, hogy ott majdnem szocializmus van!
Nekik egy átlag magyar fiú, aki tanult, rendes, és talán valamit beszél oroszul (ott nyomják az angolt rendesen a suliban) tényleg bejön.
egy ott magát általánosnak mondó lány után itthon tényleg megfordulnak bárhol.
A szláv lányok általában nem szépek mind, pl. a cseh lányok annyira nekem nem jönnek be , a szlovákok inkább, a litvánok se olyan szépek, mint az oroszok vagy az észtek. A magyar lányok meg tényleg szépek, csakhát a stílus....elkeserítő sokaknál.
REGISZTRÁLJ EGY OROSZ-UKRÁN-BELARUSZ ismerkedő oldalon, angolul, dobj fel képet magadról, aztán mehet a levelezés, a chat, vízum ugyan kell, de nem drága, és ha a lánynak bejössz, biztosan komolyan vesz, kimehetsz hozzá simán.....ők nem olyanok mint a nyugatiak.
Szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!