Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretkezésnek van hangja?
Mármint nem arra gondolok, hogy mi adunk ki hangot, hogy nyögünk v. ilyesmi, hanem magának az aktusnak?
Bocsi a hülye kérdésért, de még nem csináltam. 19/L
rohadjak meg ha értem ezt a kérdést.
Szaga az van ösztrogén és a tesztoszteron keveredése, de hangja....nem értem.
klattyogás xD
Ütögesd össze a tenyereidet de az ujjaid ne érjenek össze és csak gyengén ,hogy ne legyen tapsolás. Na kb olyan hangja van szűzpecsenye :D
Bár a sok lihegés és nyögdécselés közben sokan figyelmen kívül hagyják, de ha teljesen csöndben, minden zaj nélkül szexelnek, akkor van egy jellegzetes nedves hangja annak, amikor a pénisz ki-be csúszkál a nedves punciban (feltéve ha eléggé nedves).
Egy hónapig azt hittem, hogy csöpög a csap a fürdőszobában, mire rávettem magam, hogy "na most megszerelem". Akkor jöttem rá, hogy valójában a lakótársam szexel a barátnőjével teljes csöndben a szobájában.
Utána ráállt a fülem, és egyből tudtam, mikor csinálják, pedig teljesen csöndesek voltak, nem volt se nyögés, se ágynyikorgás, se csattogó hang.
# 9
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:DD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!