Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? :c

Figyelt kérdés

Ha van egy fiú, aki tetszik, mellette mindig zavarban leszek. Nem tudok beszélni, ha igen, akkor is max hülyeség jön ki a számon, makogok, össze-vissza beszélek. Bénázok. Mintha földbe gyökerezne a lábam, teljesen megszeppenek, nem merek hozzá szólni, úgymond "félek tőle".

Miért van ez? :S Más is volt már így?

2013. okt. 19. 00:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy már elmúltam 20.
2013. okt. 19. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. :)
2013. okt. 19. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem Bridget Jones, még soha senki sem volt így. :)
2013. okt. 19. 00:23
 4/8 A kérdező kommentje:
De mégis hogy gyakoroljak? Ritkán tetszik meg egy fiú, úgy igazán.
2013. okt. 19. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha tudnád, hogy sok pasi ezt mennyire aranyosnak találja egy lányban :-)
2013. okt. 19. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, én is valahogy így vagyok ezzel :/ pedig én is 20 vagyok, de ha egy szimpatikus lánnyal kéne beszélnem, ott vége van mindennek
2013. okt. 19. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nomális.
2013. okt. 19. 00:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Én tavaly jöttem rá, hogy mi a megoldás. Amikor totál bejött egy csaj, én is így viselkedtem mellette, aztán elhívtam randizni, de nem jött el, nem is szólt semmit. Ezután ugyanolyan szürkén néztem rá, mint másra. Azóta ezt alkalmazom. Elképzelem, hogy egyáltalán nem érdeklem őt és ezért nincs miért izgulnom, mert tudom, hogy semmi nem lenne köztünk.

(Fura logikának tűnik, de ilyen hangulatváltozásom az életben nem sokszor volt...)

2013. okt. 19. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!