Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelenik meg az álmaimba mindig, ha már kétszer is átvert?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel fél éve usmerkedtem meg, csak egyszer kevertünk, de 2x átvágott. azóta nem is beszélünk. most van barátnőm, vele jól megvagyok, de a csaj mindig visszatér az álmaimban és minden nap gondolok rá azóta is. miért van ez? halálosan belezúgtam?2013. okt. 18. 23:43
1/3 anonim válasza:
Az alvással az agyad frissít és dobálja a szemetet, ami álomként jelenik meg. És ép ezaz, hogy amit az álomban látsz az letárolódik a memóriában.
Ezért emlékszel rá.
2/3 anonim válasza:
Mert ő az őrangyalod és vigyázz az álmaidra.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van :/ Az én álmaimban az van, hogy bocsánatot kér tőlem, majd én hagyom ott. Nem értem. Jó lenne már elfelejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!