Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tunék szerezni fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tunék szerezni fiú haverokat? Akik ha unatkoznak áthívnak magukhoz, elég 1 is, nincs fiú barátom, de szeretnék, nem kapcsolatot csak haverkodni.

Figyelt kérdés

Annira irigylem az olyan lányokat akik bevállalósak és merészek,persze csak bizonyos határokon belül.

egy kicsit zárkózottabb vagyok az elején és egy fiú se hajlandó rám várni vagyis még nem találkoztam olyannal.

szerintetek hova járjak vagy hol találhatnék ilyen srácot?

Holnap megyek koktélozni az egyik bnőmmel. De engem ált.észre se vesznek szóval vmi hobbiféle kellene. Szerintetek?

18 vagyok lány, sportosabb, 173cm,szőke vállig érő hajú, szempillaspirált és korrektort használok, normális testalkatù, ha kinyílok akkor vicces és benne vagyok az őrültségekben.

2013. okt. 18. 21:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hol laksz?:)
2013. okt. 18. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Kezdj olyan sportba, ahol sok a srác. (falmászás, küzdősportok, bármi)

Nekem pl. bátyám van,így mindig is sok hím volt körülöttem emiatt - a srácokkal jövök ki jól, csajokkal nehezen .

2013. okt. 18. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Én utálok lányokkal barátkozni, sosem szerettem, fiúkkal mindig jobban kijöttem. Csak fiú barátaim vannak, de ők igaziak, már rég óta. Ez abban az esetben lehet hátrány, ha párod lesz egy fiú. Én lányként el sem tudnám viselni azt, ha a páromnak szinte csak lány barátai lennének, vagy velük lógna, sok lenne belőlük. Össze sem jönnék egy ilyen sráccal.

Nekem most nincs barátom, de voltak már féltékenykedések a másik fél részéről... csak óvatosan.

2013. okt. 18. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha Debrecen környéki vagy, írj!
2013. okt. 19. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!