Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van még valaki, aki betartja az ún. prűd szabályokat, erkölcsi értékrendet?
Szórakozni és inni mértékkel egyáltalán nem erkölcstelen.
A drog nem használata meg nem erkölcsös, csak okos dolog.
Ismerkedni kell, amíg nincs párod, különben nem is lesz.
A szüzesség más kérdés, ha a hited "megkívánja" tőled, akkor várj a házasságig, ez magánügy, de ez valóban ma már nem annyira jellemző (szerintem nem ezen múlik semmi).
azért nem csak bulizni lehet menni haverokkal:D
ezer más dolog van... paintball, airsoft, ki az erdőbe mászkálni, sétálni a városba csak úgy, átmenni egymáshoz, horgászni stb. stb. stb. stb. nagyon sok dolog van...
"Semmi alkohol, drog, buli, káros szenvedély"-ig én is betartom, koncert az nem tudom buli-e, de majdh a lesz pénzem és jön olyan, akkor tervezek mondjuk inni ott se innék, zenét akarom élvezni nem azért megyek, hogy igyak azt bárhol tudok (ha innék)...
szex házasságig sztem is kb hülyeség, olyan igenigenigen vallásos b.nőt meg nem is szeretnék(: az azért annyira nem jó
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!