Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ez történt velem vagy csak képzelődtem? Ha igen, akkor egyáltalán mit jelenthet vajon?
És azóta láttad a lányt?:)
Amúgy miért ne tetszhetnél te is valakinek? Én nem tudom, mindenki csukott szemmel jár itt?? Egy kis több önbizalmat pls!!
Olyan ronda pasiknak/csajoknak van párjuk, hogy csak nézek, szóval mindenki megtalálja a párját, csak senki ne a sült galambot várja, hanem tegyen érte :)
/mondta a lány, aki a világ legyszégyenlősebbik embere, de az nem lényeg, mert tudom nekem is nyitottabbnak kellene lennem, ezért tanácsolom neked is ezt kérdező :)/
Naponta kb. 10-15 emberre szoktam rámosolyogni tömegközlekedés során, kortól és nemtől függetlenül, néha meg azon mosolygok, hogy eszembe jut valami vicces.
Nem kell egy mosolyba ennyi mindent belelátni! A mosoly a legalapvetőbb metakommunikációs eszköz, kultúrafüggetlen, genetikusan kódolt, mindenki alkalmazza a legkülönfélébb körülmények között.
Nem azt jelenti, hogy "össze akarok jönni veled".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!